Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Kalastuslupa, Jyräänjoen erityiskalastusalueella on oma kalastuslupa. Pyydysmerkki tai Valkealan-Utin yhteisalueen kalastuslupa ei anna alueelle oikeutta viehekalastukseen.


Kalastuslupa oikeuttaa viehekalastukseen (myös "virvelikalastus") Jyräänjoen erityiskalastusalueella välillä Jyräänkosken pohjapato – Vt 15 silta, Käyrälampi mukaan luettuna.

Erityiskalastusalueella jokainen viehekalastaja tai vetouistelija tarvitsee osakaskunnan erityiskalastusalueen kalastusluvan iästä riippumatta ja kalastuslupa on henkilökohtainen (poikkeus alle 12-vuotiaiden osalta, jotka voivat kalastaa samaan seurueeseen kuuluvan aikuisen luvalla samaan saaliskalakiintiöön).

Yhdellä kalastusluvalla saa olla neljä vapaa veneessä Käyrälammella, kalastuslupa on aina henkilökohtainen.

Taimenen kuturauhoitusaikana 1.9 – 30.11 kaikki kalastus on kielletty Jyräänkoskessa sekä välillä Paaskoski – Käyrälampi ja välillä Myllynkoski – Vt 15 silta.

Vuosilupa on voimassa kalenterivuoden, viikkolupa 7 vrk joko maksupäivästä tai muusta maksuhetkellä kuittiin merkitystä ajankohdasta (pvm ja klo) alkaen ja vuorokausilupa 24 tuntia ja kolmen tunnin lupa 3 tuntia maksuhetkestä tai muusta maksuhetkellä kuittiin merkitystä ajankohdasta (pvm ja klo) alkaen.