Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Pyydysmerkit, Jyräänjoen erityiskalastusalueella

Pyydysmerkki on ns. sähköinen pyydysmerkki, joka tarkoittaa sitä, että kalastuksenvalvojat näkevät realiaikaisesti voimassa olevat lunastetut luvat.

Ostotapahtumasta ostajalle ei anneta eikä toimiteta mitään pyydykseen kiinnitettävää merkkiä, vaan kalastajan tulee huolehtia, että pyydykset tulee merkittyä kalastuslain 48§:n mukaisesti, seisoviin ja kiinteisiin pyydyksiin on aina merkittävä kalastajan nimi ja yhteystiedot (puh nro ja osoite). Kalastuksen valvojat näkevät rekisteristä voimassa olevat pyydysmerkkien haltijat. Pyydysmerkkien myynti tapahtuu saman kalastuslupien myyntiohjelman kautta sekä verkkokaupassa että fyysisissä luvanmyyntipaikoissa.

Pyydysmerkin voimassaoloaika menee kalenterivuosittain (päättyy aina 31.12). Seuraavan vuoden pyydysmerkin voi ostaa 15 joulukuuta alkaen ja kalastusoikeus alkaa maksusuorituksesta.

Erityiskalastusalueella käytetään Valkealan-Utin yhteisalueen pyydysmerkkejä.

Pyydysmerkki ei korvaa Jyräänjoen erityiskalastusalueen kalastuslupaa!

Erityiskalastusalueella pyydysmerkin vaatimilla pyydyksillä kalastaminen on sallittu Käyrälammella ja sen alapuolisella joella Myllynkosken pohjapatoon saakka sekä Jyräänkosken alapuolelta Paaskoskelle ulottuvalla alueella.

Käyrälammella verkkokalastus on kokonaan kielletty

Eri pyydyksiä kohti sääntöjen edellyttämät pyydysmerkkimäärät erityiskalastusalueella:Katiska ... 1 kpl

Pitkäsiima (100 koukkua) ... 1 kpl

Rysä alle 1,5 m ... 1 kpl

5 kpl isku- ja syöttikoukkuja ... 1 kpl

5 kpl Ismetevapoja tai ootto-onkia .. 1 kpl

5 kpl rapumertoja ..... 1 kpl

Harjuslauta ... 1 kpl

Atrain ... 1 kpl